Tootekataloog
| Kogus | 325 ml (14,15 €/l) |
|---|---|
| Kasutusotstarve | käte pesemiseks |
| Lõhnaained | HÜPO-lõhnaained |
| pH | 4.5-5.5 |
| Rasvaprotsent | 0,5 |
| Tootenr | 4017
|
Pärlmuterjas oranži värvi ja värske lõhnaga hooldav astelpaju käteseep.
Astelpaju Käteseep
Kirjeldus
Astelpaju Käteseep on praktiline ja välimuselt kaunis kätepesutoode.
Käteseep sisaldab puhastavaid tensiide ja niisutavaid komponente, tänu millele sobib toode sagedaseks kätepesuks. Astelpaju Käteseep sisaldab niisutavat glütseriini ning astelpajuseemneõli, päevalilleseemneõli ja rosmariini leheekstrakti, mis hooldavad ja pehmendavad käte nahka. Astelpajuseemneõlil on ka naha vananemist aeglustav toime.
Astelpaju Käteseep on väritoonilt pärlmuterjas oranž, tuletades meelde astelpajumarju. Seebil on mõnus värske lõhn ja pumba abil on seda lihtne doseerida.
Pane tähele, et toode on ökonoomses 325 ml pudelis.
Hind: 67 EEK (4,40 EUR)
Kasutusjuhend
pese käed seebiga puhtaks ja loputa veega.
Tootekirjeldus
- Aqua - Vesi
- Sodium Laureth Sulfate - Anioonne abitensiid, puhastav.
- Glycerin - Niiskust säilitav aine
- Cocamidopropyl Betaine - Amfoteerne tensiid, puhastav.
- PEG-4 Rapeseedamide - Anioonne tensiid – tõstab viskoossust ja parandab vahu tekkimist.
- Sodium Chloride - Mahuaine
- PEG-7 Glyceryl Cocoate - Taastab naha rasutasakaalu.
- Glycereth-2 Cocoate
- Phenoxyethanol - Säilitusaine.
- Parfum - Löhnaaine
- Glycol Distearate - Muudab kreemi valgeks.
- Cocamide DEA - Anioonne tensiid – tõstab viskoossust ja suurendab vahu tekkimist.
- Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride - Koostisosa, mis vähendab staatilise elektri teket, hooldava toimega.
- Benzoic Acid - Säilitusaine.
- Dehydroacetic Acid - Säilitusaine.
- Ethylhexylglycerin - Säilitusaine
- Polyaminopropyl Biguanide - Säilitusaine
- Hippophae Rhamnoides Oil
- Helianthus Annuus Seed Oil - Päevalilleseemnetest saadud õli. Pehmendava ja nahka kaitsva omadusega.
- Rosmarinus Officinalis Leaf Extract - Väljavõte lehed rosmariin, antioksüdandi.
- Citric Acid - Puhveraine
- CI 15985 - Kosmetiline värvaine.





Kommentaarid [1]
Jaga kogemusi ja arvamust sellest tootest teistega.
Selleks, et saaksid kommenteerida, pead sisse logima.
Carmen A | 18.11.2011